Το camera app είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στο εσωτερικό του smartphone. Και με το One UI 2.5, η Samsung το βελτιώνει ακόμη περισσότερο, προσθέτοντας πλήθος νέων χαρακτηριστικών. Ένα σημαντικά πιο προηγμένο Pro video mode είναι μια από τις πιο δυνατές προσθήκες, ενώ διορθώνει και δυο ενοχλητικά πράγματα.

Η Samsung για ακόμη μια φορά, εισήγαγε τη δυνατότητα το camera app να ανοίγει στο shooting mode που χρησιμοποίησες τελευταία φορά για τη λήψη φωτογραφιών και videos. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο, για όσους δεν τους αρέσει το γεγονός ότι η εταιρεία διαχώρισε τη φωτογραφία και το video σε δυο ξεχωριστά modes, καθώς η μετάβαση στο Video κάθε φορά που ανοίγεις το camera app μπορεί να αποδειχθεί ενοχλητική. Φυσικά, λειτουργεί με οποιοδήποτε mode επιλέξεις ή χρησιμοποιείς πιο συχνά.

Η άλλη νέα επιλογή, είναι το camera app να θυμάται τη γωνία που χρησιμοποίησες στη προηγούμενη selfie. Με το One UI 1.1, κάθε Galaxy συσκευή μεταβαίνει εκ προεπιλογής στη λήψη selfie φωτογραφιών με cropped field of view και θα πρέπει χειροκίνητα να πραγματοποιήσεις τη μετάβαση σε full field of view. Η Samsung έφερε μια μέση λύση με το One Ui 2.1, πρόσθεσε αυτόματη εναλλαγή σε wide angle μόλις αναγνώριζε ότι δυο ή και περισσότερα άτομα βρίσκονταν στο frame. Πλέον και αυτό το πρόβλημα έχει επιλυθεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.