Του Walter Glenn, howtogeek.com

Πριν από μερικές ημέρες, η Microsoft ανακοίνωσε την έναρξη διαθεσιμότητας του Office 2019 σε volume licencing πελάτες, υποσχόμενη την μεγαλύτερη διαθεσιμότητα μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Εκτός και αν είσαι ένας επιχειρηματικός καταναλωτής που θέλει να αναβαθμίσει και δεν είναι έτοιμος να μετακινήσει το Office στο cloud, η ανακοίνωση του Office 2019, μάλλον πρέπει να σε αφήσει αδιάφορο.

Το Office 2019 αποτελεί την stand-alone licence version του Office. Είναι ακριβώς όπως ήταν το Office πριν την άφιξη του συνδρομητικού μοντέλου Office 365. Αγοράζεις μια φορά το λογισμικό και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για όσο θέλεις σε ένα PC ή Mac. Η consumer έκδοση, τα Office Home και Business 2019 δεν είναι διαθέσιμη ακόμη, αλλά η Microsoft έχει ανακοινώσει την τιμή, τα 249 δολάρια.

Το screenshot που έχουμε παραπάνω, είναι από την landing σελίδα του Office 2019 και συγκεκριμένα αναφέρει: Για καταναλωτές που δεν είναι έτοιμοι για το cloud ακόμη. Η Microsoft ξεκάθαρα σχεδίασε το Office 2019 για εταιρείες οι οποίες δεν είναι έτοιμες ακόμη να μετακινηθούν στο συνδρομητικό μοντέλο. Ωστόσο, αν ψάξεις λίγο καλύτερα, θα διαπιστώσεις τι χάνεις αν δεν μεταβείς στο Office 365. Λίγο scrolling προς τα κάτω και θα δεις αυτό:

Είναι ξεκάθαρο ότι η Microsoft από εδώ και στο εξής θεωρεί ότι το Office 365 ως την πραγματική έκδοση του Office και ότι το Office 2019 είναι για χρήστες που δεν θέλουν να μεταβούν στο συνδρομητικό μοντέλο. Ας μιλήσουμε όμως λίγο για το Office 365. Ναι, μπορεί να είναι πόνος η πληρωμή μιας συνδρομής, πιστέψτε το όμως αξίζει.

Η συνδρομή Office 365 Home για παράδειγμα: Είναι διαθέσιμη για 99 δολάρια το χρόνο ή 10 κάθε μήνα. Και να τι σου δίνει:

  • Έξι διαφορετικοί χρήστες μπορούν να προβούν στην εγκατάσταση της πλήρους έκδοσης του Office (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook) σε οποιεσδήποτε συσκευές θέλουν. Ο μόνος περιορισμός, είναι ότι το κάθε άτομο, μπορεί να χρησιμοποιήσει το Office σε μια μόνο συσκευή τη φορά. Επίσης αποκτούν πρόσβαση στα mobile και online apps.
  • Κάθε από χρήστης λαμβάνει 1TB χώρο στο OneDrive.
  • Επίσης υπάρχει και το Office Personal 365 με μόλις 7 ευρώ το μήνα για ένα χρήστη.

Πολύ δύσκολα μπορείς να βρεις τόσο καλές τιμές. Άσε που μπορείς να χρησιμοποιήσεις το OneDrive και στο κινητό σου, όπως και τα mobile apps. Επιπλέον, με το Office 365 μπορείς να έχεις πάντα σημαντικές ενημερώσεις, σε αντίθεση με το αν αγοράσεις το Office 2019 μια φορά και έξω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.