Από όλες τις μεθόδους που οι κατασκευαστές έχουν υλοποιήσει για να εξαφανίσουν τα bezels και να αποφύγουν τις εγκοπές των οθονών, η δευτερεύουσα οθόνη είναι σίγουρα η πιο περίτεχνη. Ποιος χρειάζεται μια selfie κάμερα όταν έχεις μια οθόνη στο πίσω μέρος που μπορείς να χρησιμοποιήσεις σαν viewfinder;  Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το Vivo Nex Dual Display Edition από το 2018, αν και η επιστροφή της εταιρείας στις pop up selfies κάμερες με το Vivo Nex 3 δείχνει ίσως ότι το εγχείρημα δεν ήταν τόσο επιτυχημένο.

Η Nubia όμως, ωθεί προς τα μπροστά αυτή την ιδέα. Και αυτό γίνεται με το Nubia Z20. Αλλά ακόμη και χωρίς τη δευτερεύουσα οθόνη, η συσκευή θα ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Η τιμή της διαμορφώνεται στα $549/€550/£499 και περιλαμβάνει Snapdragon 855 Plus, 8GB RAM, 128GB storage και τριπλό σύστημα κάμερας με έναν αισθητήρα της Sony IMX 586 των 48MP μαζί με telephoto και ultrawide φακό, μια μπαταρία των 4.00 mAh και μια οθόνη των 6.4 ιντσών 1080p OLED.

Στη συνέχεια το γυρνάς από την πίσω πλευρά και βλέπεις το οπίσθιο panel με μεταλλικό φινίρισμα. Διαθέτει οθόνη των 5.1 ιντσών 720p OLED, με αυτή να δείχνει άριστα εναρμονισμένη και ενσωματωμένη με το υπόλοιπο σώμα του smartphone. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτήν την δευτερεύουσα οθόνη, για οτιδήποτε θα έκανες και με την μπροστινή και όχι μόνο απλά ως viewfinder. Σύμφωνα με το theverge.com, αν ποτέ ήθελες ένα μικρό Android smartphone για one handed λειτουργία χωρίς να θυσιάσεις τις φορές που θα επιζητούσες και μια μεγαλύτερη οθόνη, αυτό θα ήταν το ιδανικό τηλέφωνο για εσένα.

Συνολικά, το Nubia Z20 είναι ένα εξαιρετικό τηλέφωνο ως προς το design με καλά specs και ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή, αλλά για να το εκτιμήσεις καλύτερα, θα έπρεπε να είσαι μυημένος στην ιδέα του dual scrteen concept.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.