Παρά το γεγονός ότι η Nokia είναι λίγο αργή όσον αφορά την ενημέρωση των τηλεφώνων της κατά καιρούς, έχει κρατήσει την υπόσχεσή της να προσφέρει δύο ολόκληρα χρόνια ενημερώσεων. Το Nokia 9 PureView, ωστόσο, πρόκειται να αποτελέσει εξαίρεση στον κανόνα σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.

Η Nokia περιγράφει την εμπειρία της κάμερας και τα χαρακτηριστικά της ως τον κύριο λόγο που την οδήγησε σε αυτήν την απόφαση. Λέει ότι το λογισμικό και οι δυνατότητες της κάμερας της συσκευής δεν είναι συμβατά με το Android 11. Επομένως, το πιο δυνατό χαρακτηριστικό του τηλεφώνου θα χαθεί αν αναβαθμιστεί σε νέα έκδοση Android.

Όσοι επιθυμούν να μεταβούν στο Android 11 χρησιμοποιώντας μία συσκευή Nokia, μπορούν να εκμεταλευτούν την έκπτωση που δίνει η HMD Global, 50%, σε όσους έχουν ένα Nokia 9 PureView και θέλουν να πάρουν ένα νέο smartphone. Φαίνεται ότι η έκπτωση είναι τοπική, αλλά μπορεί να γίνει global, σύντομα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.