Το Nokia 9 Pureview είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα smartphones του 2019 και η συσκευή μόλις έκανε την εμφάνισή της σε μια νέα φωτογραφία. Στο πίσω μέρος, βλέπουμε το σύστημα των πέντε καμερών, μαζί με τα δυο flash. To smartphone αναμένεται να εξοπλιστεί με γυαλί και έχει curved πλευρές. Η πίσω πλευρά θα είναι κατασκευασμένη από γυαλί, ενώ το frame από μέταλλο.

Το Nokia 9 Pureview αναμενόταν να φθάσει εδώ και αρκετό καιρό πριν, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη και η καθυστέρηση φαίνεται να οφείλεται στον Juho Sarvikas, τον Chief Product Officer της HMD. Ο ίδιος δεν αισθανόταν ότι ήταν έτοιμη συσκευή να κάνει το ντεμπούτο της. Εν τω μεταξύ, η HMD κατάφερε να εξαγοράσει τα δικαιώματα χρήσης του PureView branding που θα συμπεριληφθεί στην τελική ονομασία. Οι καθυστερήσεις οφείλονται στο γεγονός ότι οι κάμερες δεν ήταν τόσο καλές, όσο υποτίθεται ότι θα είναι, κάτι που οφείλεται στη κακή ενσωμάτωση της τεχνολογίας Pureview. Η συσκευή αναμένεται να κάνει το επίσημο ντεμπούτο της το 2019.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.