Το Nokia 3310 είναι ένα από τα πιο θρυλικά τηλέφωνα που έχουν κυκλοφορήσει. Αγαπήθηκε όσο κανένα άλλο για την εξαιρετική αντοχή του στις πτώσεις μεταξύ άλλων. Και αν είσαι fan του να βλέπεις πράγματα να πρεσάρονται σε υδραυλική πρέσα μάλλον θα πρέπει να ρίξεις μια ματιά και στο εν λόγω video

Χρειάστηκε 1 τόνος σχεδόν βάρους για να καταφέρει να το λυγίσει, με την πίεση να συνεχίζει να αυξάνεται μέχρι τελικά να παραδοθεί. Το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει και δείχνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο τι μπορούσε να αντέξει εκείνο το τηλέφωνο.

Πλήθος memes έχουν υπάρξει στο διαδίκτυο για την αντοχή της εν λόγω συσκευής, μιας που έμελλε να μείνει στην ιστορία ως ένα από τα πιο θρυλικά τηλέφωνα ίσως της πιο θρυλικής εταιρείας στο χώρο των συσκευών.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.