Το Night Sight της Google Camera είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του Pixel 3 και πλέον είναι διαθέσιμο για όλα τα Pixel smartphones. Όπως δηλώνει και η ονομασία του προορίζεται κυρίως να χρησιμοποιηθεί στο σκοτάδι.

Παράγει όμως εξαιρετικά αποτελέσματα και στην ημέρα. Η Google δημοσίευσε στο επίσημο blog της μια gallery φωτογραφιών που έχει ληφθεί με το Night Sight για να δείξει πως λειτουργεί. Μια από τις φωτογραφίες, έχει ληφθεί κατά τη διάρκεια της ημέρα. Ας δούμε την εικόνα παρακάτω. Πατήστε πάνω για να τη δείτε σε μεγαλύτερη ανάλυση.

Αν χρησιμοποιήσετε το Night Sight κατά τη διάρκεια της ημέρας, και είστε πρόθυμοι να κρατήσετε σταθερό το smartphone, μετά το πάτημα του κλείστρου, θα λάβετε τις βελτιώσεις της μείωσης θορύβου και βελτιώσεις στην ανάλυση του Super Res Zoom, όπως φαίνεται στο παραπάνω landscape shot.

Το Super Zoom είναι ακόμη ένα feature της Pixel 3 camera. Μέσω της χρήσης του ψηφιακού zoom, συνήθως το αποτέλεσμα που λαμβάνατε δεν ήταν και τόσο καλό. Το Super Res Zoom κάνει merge τα frames για τη δημιουργία μιας φωτογραφίας που έχει λιγότερο θόρυβο και περισσότερη λεπτομέρεια σε σχέση με το ψηφιακό zoom. Το Night Sight χρησιμοποιεί την ίδια τεχνολογία, επομένως όταν το χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια της ημέρας συνεχίζετε να λαμβάνετε τη μείωση του θορύβου και τις βελτιώσεις ως προς την ανάλυση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.