Το Netflix θέλει να κάνει την τηλεόρασή σου παιχνιδομηχανή, καθώς εξετάζει τη μεταφορά παιχνιδιών και στην τηλεόραση. Ειδικότερα, κώδικας που ανακαλύφθηκε εντός της εφαρμογής, αναφέρει τη δυνατότητα χρήσης των τηλεφώνων ως controllers για τα παιχνίδια.

Ένα παιχνίδι στην τηλεόραση χρειάζεται ελεγκτή για να παίξει. Θέλεις να χρησιμοποιήσεις το εν λόγω τηλέφωνο σαν χειριστήριο;

Το Netflix είχε εισάγει στην υπηρεσία τα παιχνίδια σε Android, iPhones και iPads το 2021. Απαιτούσε από τους χρήστες να τα κατεβάσουν από το App Store ή το Google Play store εξαιτίας των κανόνων που θέτει η Apple και η Google. Σκοπός των εν λόγω παιχνιδιών ήταν να αυξήσουν το engagement και να διατηρήσουν τους συνδρομητές της πλατφόρμας με αποτέλεσμα να μπορούν να λανσαριστούν μέσα από το Netflix app. Στο Netflix app όμως των τηλεοράσεων, τα παιχνίδια αυτά απουσιάζουν.

Μένει να φανεί πως η εταιρεία σκοπεύει να ενσωματώσει το gaming και στις τηλεοράσεις και αν θα απαιτεί από τους χρήστες να κατεβάσουν τα παιχνίδια πριν μπορούν να τα παίξουν.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.