Το Netflix εισήγαγε το Smart Downloads feature τρία χρόνια πριν, που αυτόματα κατεβάζει τα επόμενα επεισόδια μιας σειράς που παρακολουθείς ενώ βρίσκεσαι σε Wi-Fi σε μια προσπάθεια να ξεπεράσει τα προβλήματα των μη αξιόπιστων συνδέσεων. Πλέον, η εταιρεία επεκτείνει το χαρακτηριστικό και αυτόματα θα κατεβάζει οτιδήποτε το Netflix θεωρεί ότι θέλεις να παρακολουθήσεις.

Σήμερα λανσάρουμε επίσημα το Downloads for you, ανέφερε το Netflix σε επίσημο blog post. Ένα νέο feature που αυτόματα θα κατεβάζει τα προτεινόμενα shows και σειρές στη mobile συσκευή ανάλογα με τις προτιμήσεις. Κατά τη διαδικασία του setup μπορείς να επιλέξεις πόσο χώρο θα χρησιμοποιήσει το Netflix στη συσκευή σου, ο οποίος στη συνέχεια γεμίζει όσο η συσκευή σου βρίσκεται σε Wi-Fi.

To Netflix ξεκαθάρισε πάντως ότι δεν θα ενεργοποιήσει το χαρακτηριστικό εκ προεπιλογής για κανέναν και ότι μπορεί να ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί ξεχωριστά από την ήδη υπάρχουσα λειτουργία του Smart Downloads.

Netflix

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.