Το Netflix έχει πλέον το δικό του Game Controller, για την ακρίβεια έχει μία εφαρμογή με έξι κουμπιά και ένα D-pad. Αυτό το app είναι διαθέσιμο προς το παρόν μόνο για συσκευές που τρέχουν iOS και iPadOS και στοχεύει να επιτρέπει στους χρήστες να συνδέουν το smartphone ή το tablet τους στην τηλεόραση και να το χρησιμοποιούν ως χειριστήριο.

Για κάποιον λόγο, η εταιρεία επέλεξε να διαθέσει την εφαρμογή, παρά το γεγονός ότι δεν είναι λειτουργική. Επιπλέον, δεν γνωρίζουμε πότε θα είναι διαθέσιμη σε συσκευές με Android. Όπως και να έχει, ας δούμε λίγο τι παίζει με την εφαρμογή.

Το UI είναι απλό, πάνω δεξιά υπάρχει ένα “x” για να κλείνεις την εφαρμογή και στο κέντρο το κουμπί του μενού με τις τρεις γραμμές και το κουμπί που ανοίγει την εφαρμογή του Netflix. Όσον αφορά τα κουμπιά χειρισμού, έχουμε ένα D-pad αφής και τέσσερα κουμπιά A, B, X, Y.

Netflix Game Controller

Πιθανώς, η εταιρεία θα διαθέσει τα παιχνίδια της συνδρομητικής της υπηρεσίας στις άλλες εκδόσεις της πλατφόρμας, πέραν της mobile, ή έστω κάποια από αυτά. Έπειτα, οι συνδρομητές της θα μπορούν να παίζουν τα παιχνίδια αυτά στην τηλεόραση τους, χρησιμοποιώντας ως χειριστήριο το Game Controller της Netflix.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.