Το Netflix έχει μια αρκετά μεγάλη βάση χρηστών σε όλο τον κόσμο και ακόμη και η πιο μικρή προσθήκη μπορεί να βελτιώσει σαφώς την εμπειρία του χρήστη. Για παράδειγμα, όταν δίνεις στον κόσμο έναν τρόπο να μειώσει έστω και κατά μερικά δευτερόλεπτα τον χρόνο που ξοδεύει στο browsing περιεχομένου εντός του app, του δίνεις τη δυνατότητα να παρακολουθήσει περισσότερο περιεχόμενο χωρίς ατέλειωτο scrolling.

Και κάτι τέτοιο, για μια τόσο μεγάλη βάση χρηστών, αντιπροσωπεύει μια μεγάλη αύξηση στο engagement. Και αυτό ακριβώς φαίνεται ότι σκέφτεται και το Netflix, καθώς δοκιμάζει ένα νέο feature παγκοσμίως. Αποκαλείται Watch Now και είναι ακριβώς αυτό που λέει και η ονομασία του, ένας τρόπος να απαλλαχθείς από το browsing μιας σειράς ή ταινίας και να παρακολουθήσεις αμέσως το αγαπημένο σου περιεχόμενο. Ακριβώς από κάτω, μπορείτε να δείτε τι βλέπουν οι χρήστες που είναι μέρος της δοκιμής.

Πιέζοντας στο Watch Now θα συμβούν ένα από τα εξής. Το Netflix θα ξεκινήσει το streaming του επόμενου επεισοδίου της σειράς που βλέπεις ήδη. Ή θα σου δείξει κάτι άλλο από τη λίστα, που έχει αλγοριθμικά αποφασίσει ότι σε ενδιαφέρει. Μάλιστα, θα αναφέρει στους χρήστες τον λόγο που βλέπουν το εν λόγω περιεχόμενο μόλις πατήσουν το εν λόγω πλήκτρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.