Ο Bixby είναι ο ψηφιακός βοηθός της Samsung και τον βρίσκουμε στις Galaxy συσκευές της εταιρείας. Μπορεί οι περισσότεροι να μην ασχολούνται μαζί του, γιατί χρησιμοποιούν τον Google Assistant, αλλά η νοτιοκορεάτικη εταιρεία φροντίζει να τον ενημερώνει, μήπως και τον κάνει ποιο “ελκυστικό”.

Η τελευταία της προσπάθεια είναι ο επασχεδιασμός του UI που πλέον θυμίζει κάπως αυτό του Google Assistant. Όταν ξεκινάς τον Bixby ανοίγει ένα fade λευκό πλαίσιο στο κάτω μέρος της οθόνης με μία pill-shaped παύλα και δύο κουμπιά. Σας θυμίζει κάτι; Ναι, τον Assistant με μικρές διαφορές.

bixby new design like google assistant 1

Το πλαίσιο του Assistant δεν είναι fade και τα κουμπιά εκτελούν διαφορετικές λειτουργίες. Επίσης, δεν έχει απλά μία pill-shaped παύλα που αναπαριστά τη φωνή του – όπως ο Bixby – αλλά ολόκληρο μενού σε pill-shaped σχήμα, με δύο κουμπιά και τέσσερις τελείες που παριστάνουν το κύμα της φωνής του.

Εάν είσαι ένα από τους λίγους που χρησιμοποιούν τον Bixby, μπορείς να τσεκάρεις το Galaxy Store για την νέα του έκδοση. Τώρα αν δεν βλέπεις ακόμη το update, μπορείς να περιμένεις ή να κατεβάσεις το APK αρχείο από το APK Mirror.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.