Όπως είναι γνωστό ήδη, η HMD Global διαθέτει smartphones με το Nokia branding. Αυτά εξοπλίζονται με stock Android κάτι που βάζει την HMD Global σε μια ισχυρή και πλεονεκτική θέση. Να έχει τα περισσότερα smartphones, εκτός από το Nokia 2 ενημερωμένα στην τελευταία και πιο πρόσφατη διαθέσιμη έκδοση του Android. Σήμερα, δημοσιεύονται οι πρώτες φωτογραφίες μιας επερχόμενης συσκευής της Nokia.

To smartphone, όπως μαθαίνουμε, φέρει την κωδική ονομασία daredevil, ενώ ξεχωρίζει το design της οπίσθιας κάμερας της συσκευής. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, υπάρχουν δυο κάμερες μέσα στο κυκλικό module, ενώ δεν είμαστε σίγουροι για το τί είναι ο τρίτος αισθητήρας. Η συσκευή, έρχεται με έναν κύριο φακό των 48MP, όπως φαίνεται και από τα camera settings, ενώ το UI περιλαμβάνει και την επιλογή μετάβασης σε wide angle κάτι που δείχνει ότι η δεύτερη κάμερα στο πίσω μέρος έρχεται με wide angle φακό.

Το τηλέφωνο ενσωματώνει μια εγκοπή σε μέγεθος σταγόνας στη μπροστινή πλευρά, θα καταφθάσει με Android Pie ενώ υπάρχει και έναν dedicated AI button στην αριστερή πλευρά της συσκευής. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε την επίσημη ονομασία του ή την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.