Η σειρά iPhone XI απέχει ακόμα αρκετά, αλλά σήμερα δημοσιεύεται ένα prototype της εν λόγω σειράς που επιβεβαιώνει το άσχημο (κατά πολλούς) design. H εικόνα που δημοσιεύεται, δείχνει τριπλό σύστημα κάμερας στην πάνω αριστερή γωνία. Η Apple όπως φαίνεται, αντί να επιλέγει το οριζόντιο setup για την κάμερα, επιλέγει ένα design σε στυλ τετραγώνου.

Οι πληροφορίες για το νέο αυτό setup είναι ελάχιστες προς το παρόν, αλλά όπως συνέβη και με τα προηγούμενα iPhones, η αριστερή στήλη των αισθητήρων μάλλον θα ενσωματώνει την κύρια κάμερα και την telephoto. Επί τη ευκαιρία θα πρόκειται για κάμερες των 14 και 10MP αντιστοίχως. Η αριστερή πλευρά από την άλλη πλευρά, παραμένει μυστήριο προς το παρόν. Ωστόσο οι πληροφορίες θέλουν να εξοπλίζεται με quad-LED flash. Κάτι τέτοιο θα ακολουθηθεί από μια τρίτη κάμερα στη μέση, που μάλλον θα πρόκειται για wide angle φακούς και Time of Flight αισθητήρα.

Η Apple φαίνεται ότι και μπροστά θα διαθέτει μικρές αλλαγές. Μετά τη χρήση της ίδιας οθόνης στο iPhone X και iPhone XS, η σειρά iPhone XI αναμένεται να διαθέτει ένα αναβαθμισμένο panel με λίγο μικρότερα bezels. Επιπλέον, η εγκοπή θα υπάρχει, αλλά θα είναι μειωμένη σε μέγεθος. Στο εσωτερικό των νέων iPhone συσκευών, θα δούμε και σημαντικό αναβαθμισμένο hardware. Θα υπάρχει η νέα γενιά του A13 chip με το iOS 13, ενώ θα υποστηρίζεται και η αντίστροφη φόρτιση για τη φόρτιση του Apple Watch και Airpods.

https://twitter.com/OnLeaks/status/1111353645768028160

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.