Λίγες ώρες έμειναν μέχρι την επίσημη ανακοίνωση του Samsung galaxy S20, της νέας οικογένειας συσκευών που θα έχει πλήθος κορυφαίων χαρακτηριστικών να προσφέρει. Οι αναβαθμισμένες κάμερες θα αποτελούν το κεντρικό στοιχείο που θα χαρακτηρίζει τις νέες συσκευές και σήμερα, κάποιος δημοσίευσε τα πρώτα δείγμα από την κάμερα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Max Weibach  δημοσιεύει ορισμένες φωτογραφίες με δυο σκηνές χαμηλού φωτισμού που αναφέρει ότι έχουν ληφθεί με ένα Galaxy S10 και ένα Galaxy S20. Μπορούμε μόνο να υποθέσουμε ότι το Galaxy S20 που χρησιμοποιήθηκε δεν ήταν το Galaxy S20 Ultra, καθώς η φωτογραφία του Galaxy S20 δεν είναι και τόσο τρομακτικά καλύτερη από αυτή που έχει ληφθεί με το Galaxy S10.

Η αλήθεια είναι ότι η κάμερα του Galaxy S20 δεν θα αποτελεί σημαντική βελτίωση σε σχέση με το S10. Τα Galaxy S20 και Galaxy S20+ αναμένεται να εξοπλιστούν με μια 12MP κύρια κάμερα με 1.8-micron pixel size,  κατά 0.4 micron μεγαλύτερα σε σχέση με τις κάμερες των 12MP του Galaxy S10 και Note 10. Επιπλέον, η κάμερα του S20 αναμένεται να έχει και aperture F1.8, ενώ τα S10 και Note 10 έχουν F1.5. Και μέχρι να δούμε κάποια δείγματα από την κορυφαία έκδοση της σειράς, το Galaxy S20, είναι αδύνατο να διατυπώσουμε κάποια άποψη ως προς την ποιότητα της φωτογραφίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.