Στο νέο huaweistore.gr μπορούμε να βρούμε τα τελευταία προϊόντα και αξεσουάρ της HUAWEI άμεσα διαθέσιμα με σχεδόν μηδενικούς χρόνους αναμονής.

Με μία γρήγορη ματιά οποιοσδήποτε μπορεί να διαπιστώσει ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι εύκολο στην πλοήγηση και ιδιαίτερα λειτουργικό. Η σελίδα λειτουργεί απρόσκοπτα τόσο σε υπολογιστή όσο και σε smartphone, ώστε όλοι οι χρήστες να μπορούν να κάνουν εύκολα τις αγορές τους οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν, χωρίς καθυστερήσεις.

Αποκλειστικά προνόμια του HUAWEI Store

Στο huaweistore.gr θα βρούμε όλα τα αγαπημένα τεχνολογικά προϊόντα της HUAWEI, από smartphones, laptops, και οθόνες, μέχρι ακουστικά, και router. Αξίζει να τονίσουμε ότι το site προσφέρει δωρεάν μεταφορικά, ανεξάρτητα από το μέγεθος της παραγγελίας που θα κάνουμε.

Επίσης, η εταιρεία λέει τέρμα στις πολυήμερες αναμονές και υπόσχεται παράδοση την επόμενη εργάσιμη μέρα εντός της οικιστικής ζώνης της Αττικής, εφόσον η παραγγελία γίνει μέχρι τις 2 το μεσημέρι. Επιπλέον, η HUAWEI προσφέρει τη δυνατότητα αγορών με άτοκες δόσεις, με αντικαταβολή, καθώς και με έκδοση τιμολογίου.

Απεριόριστες προσφορές

Kάνοντας εγγραφή στο newsletter κερδίζουμε ένα κουπόνι αξίας 20€ για την επόμενη αγορά μας.

Αποκλειστικά, στο huaweistore.gr μπορούμε να βρούμε το Matebook 14, εξοπλισμένο με 11ης γενιάς Intel i5, 8GB μνήμη RAM, και 512GB SSD στα 799€.

Στο huaweistore.gr οι προσφορές δεν τελειώνουν. Γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες αποκλειστικές εκπτώσεις πριν τα Χριστούγεννα.

Για εύκολες και γρήγορες αγορές μοναδικών τεχνολογικών προϊόντων, ένας είναι ο προορισμός: https://www.huaweistore.gr

Για περισσότερες πληροφορίες για τα HUAWEI προϊόντα μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της HUAWEI ή τα εξής links:

Facebook:  https://www.facebook.com/HUAWEImobileGR/

Instagram: https://www.instagram.com/HUAWEImobilegr/

YouTube:   https://www.youtube.com/channel/UCtx1OWkIs_5dTg-ypjuJlkQ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.