Το Huawei P20 Lite αποδείχθηκε ως μια σημαντική εμπορική επιτυχία για την Huawei πέρυσι. Τόσο πολύ που στην ουσία εγγυήθηκε έναν διάδοχο, το Huawei P30 Lite, πριν από μερικούς μήνες. Ωστόσο, η εταιρεία ετοιμάζει ακόμη ένα οικονομικό μοντέλο, το οποίο θα φέρει την εμπορική ονομασία Huawei P20 Lite 2019.

Περιλαμβάνει οθόνη 5.84 ιντσών LCD, αλλά αυτή τη φορά θα εγκαταλείψει την εγκοπή, για ένα πιο σύγχρονο design και πιο συγκεκριμένα την οπή στην πάνω αριστερή γωνία. Τα σημερινά renders δείχνουν ότι θα εξοπλιστεί με glass panel στο πίσω μέρος, ενώ θα έχει και σαρωτή. Αλλά αντί για δυο κάμερες, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τέσσερις. Μάλλον, η κύρια θα είναι των 24MP, αν και οι λεπτομέρειες σε αυτό το κομμάτι είναι ελάχιστες.

Θα διαθέτει Kirin 710, με 4GB και 64GB storage, ενώ δεν αποκλείεται να κυκλοφορήσει και μια έκδοση με 128GB.  Δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα γίνει διαθέσιμο για αγορά, αλλά  θα καταφθάσει σε τρία χρώματα Midnight Black, Chrush Blue και Charming Red με την τιμή να υπολογίζεται να διαμορφωθεί στα 280 ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.