Κέντρο Διαχείρισης Κυκλοφορίας δημιούργησε το Ινστιτούτο IMET για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με στόχο οι πολίτες να μπορούν να παρακολουθούν απευθείας την κίνηση στους δρόμους μέσω της ιστοσελίδας https://flyover.imet.gr/. 

Το έργο παρουσίασε ο Διευθυντής ερευνών ΙΜΕΤ, Βαγγέλης Μητσάκης, ο οποίος μιλώντας στην ΕΡΤ είπε ότι «μπορούμε να αλλάζουμε και τους χρόνους των φαναριών απευθείας» και τόνισε ότι ο στόχος είναι στα επόμενα δύο χρόνια να ελέγχονται όλοι οι σηματοδότες της Θεσσαλονίκης. Θα υποβληθεί σχετική πρόταση στο νέο ΕΣΠΑ για έξυπνους σηματοδότες και κάμερες, συμπλήρωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών της Π.Κ.Μ., Πάρις Μπίλλιας.

Τέλος όσον αφορά το FlyOver, ο κ. Μπίλιας ανέφερε ότι υπάρχουν σημαντικές καθυστερήσεις στην υλοποίηση των μέτρων ανακούφισης, ενώ ο κ. Μπεκιάρης Αντιπρόεδρος του ΕΚΕΤΑ – Πρόεδρος ΙΜΕΤ δήλωσε ότι η Θεσσαλονίκη ανήκει στο δίκτυο των έξυπνων πόλεων της Ευρώπης και πως θα το διαπιστώσουμε σύντομα.

Αυτά είναι τα νέα προγράμματα σταθερής της Cosmote: 24Mbps, 50Mbps και 100Mbps – Τιμές

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μια σοβαρή τοπική αυτοδιοίκηση σε μια τόσο σημαντική πολη/περιοχή της Ελλάδος και της Μακεδονίας πόσο μάλλον, ένα κράτος, θα ΕΠΡΕΠΕ να είχε σκεφτεί ήδη από πολύ πιο πριν να δημιουργήσει ένα τέτοιο σύστημα ή να είχε κάνει τος απαραίτητες αλλαγές/διορθωσεις/τροποποιήσεις ώστε να μην κουράζει τους πολίτες του και όχι μόνο και όχι να γελάνε όλοι με τα χάλια τους ! Ντροπή τους, αλλά και στη τελική κάτι είναι και αυτί που κάνουν, εν έτη 2024….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.