Το Notifications Summary ήταν ένα από τα ολοκαίνουργια χαρακτηριστικά που εισήχθησαν στο iPhone με το iOS 15 τον περασμένο Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους. Ο πρωταρχικός στόχος του Notifications Summary feature, ήταν να κάνει τη ζωή σας απλή και ευκολότερη, συγκεντρώνοντας όλες τις λιγότερο σημαντικές ειδοποιήσεις σας σε ένα block, στο οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση ανά πάσα στιγμή στην οθόνη κλειδώματος.

iOS 15.2

Με αυτόν τον τρόπο φθάνετε εύκολα στα σημαντικά σας μηνύματα πολύ πιο γρήγορα. Τώρα, μόλις ένα μήνα αργότερα, η Apple συνεχίζει να βελτιώνει ακόμη περισσότερο τη λειτουργία αυτή, ελπίζοντας σε μια ακόμη καλύτερη εμπειρία χρήσης. Πιο συγκεκριμένα, στην iOS 15.2, οι διάφορες κατηγορίες των ειδοποιήσεων, δεν εμφανίζονται όλες μαζί, αλλά αντίθετα σε ξεχωριστά block στη Lock screen.

Άλλα σημαντικά σημεία της beta του iOS 15.2 επικεντρώνονται στην προστασία της ιδιωτικότητας, το οποίο αποτελεί ένα hot θέμα στο οικοσύστημα της Apple μετά τις πολλαπλές επιτυχημένες παραβιάσεις του iPhone που εκμεταλλεύονται διάφορες ευπάθειες.  Συγκεκριμένα, το App Privacy Report, αποτελεί μια νέα λειτουργία στις ρυθμίσεις του iPhone, όπου μπορείτε να δείτε ακριβώς ποιες εφαρμογές  έχουν πρόσβαση σε ποια δεδομένα στη συσκευή σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.