Πίσω στον Σεπτέμβριο, η Google ανακοίνωσε ένα ριζικά ανανεωμένο Material You design της desktop έκδοσης του Google Chrome, το οποίο πλέον κάνει το επίσημο ντεμπούτο του σε παγκόσμιο επίπεδο. Η τελευταία ριζική ανανέωση του Google Chrome έλαβε χώρα το 2018. Η νέα έκδοση, συμπίπτει με τα 15α γενέθλια του Chrome.

google chrome

Το omnibox, εκεί όπου εισάγεις τα URLs δηλαδή δεν παρουσιάζει πλέον το εικονίδιο του λουκέτου στην αριστερή πλευρά, δεδομένης της ευρείας υιοθέτησης των HTTPs, ενώ έχουμε και μια ανανεωμένη παλέτα χρωμάτων, καθώς το χρώμα παίζει κυρίαρχο ρόλο στο Material You.

Σε γενικές γραμμές το layout δεν έχει αλλάξει σημαντικά. Η αναβάθμιση του Google Chrome στη τελευταία και πιο πρόσφατη έκδοση, την 119, εισάγει το ριζικά ανανεωμένο design. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτό στο The Keyword, το επίσημο blog της Google.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.