Το Android 14 Beta 3 περιλαμβάνει ένα χαρακτηριστικό το οποίο επεκτείνει την διάρκεια της μπαταρίας στο Android smartphone, όταν το Battery Saver feature είναι ενεργό. Για να ενεργοποιήσει κάποιος χρήστης το Battery Saver πηγαίνει Settings – Battery – Battery Saver και ενεργοποιεί το toggle.

Το πρώτο που θα διαπιστώσει αμέσως είναι ότι το τηλέφωνο εισέρχεται σε Dark Mode για την εξοικονόμηση μπαταρίας. Επίσης περιορίζει ή σταματά ορισμένες εφαρμογές από το να τρέχουν στο background για να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας εκ μέρους του smartphone.

Ένα νέο πράγμα που κάνει το Battery Saver πλέον είναι ότι κάνει πιο σκοτεινό το wallpaper. Όπως σημειώνει το phonearena.com αυτό θα συνέβαινε όταν ο χρήστης ενεργοποιούσε το Extreme Battery Saver ή χρησιμοποιούσε το Bedtime mode του Digitall Wellbeing. Πλέον αυτό συμβαίνει όταν θα κάποιος θα έχει το Battery Saver ενεργό.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.