Η Motorola προέβη στην ανακοίνωση της budget σειράς γνωστής ως Motorola One πέρυσι, και σήμερα ανακοινώνει το τελευταίο και πιο πρόσφατο μοντέλο. Το Motorola One Action, που όπως δηλώνει και η ονομασία του, ξεχωρίζει από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό με την ποιότητα του video που προσφέρει σαν μια action camera. Το Action, να σημειωθεί αρχικά, ότι αναφέρεται στην τρίτη κάμερα. Μια dedicated ultra wide video camera με 117-degree field of view  που έχει σχεδιαστεί να προβεί στην εγγραφή video όπως μια GoPro. Η Motorola μάλιστα, κάνει μερικά πράγματα διαορετικά, ξεκινόντας από τον φακό.

Υπάρχει το Super wide field of view, αλλά η Motorola μάλιστα έχει φυσικά περιστρέψει τον αισθητήρα, κάτι που σημαίνει ότι όταν κρατάτε το One Action κάθετα, το frame της κάμερας θα λάβει το βίντεο οριζόντια και το αντίθετο. Πρόκειται για μια μικρή και έξυπνη αλλαγή, που βοηθά τους χρήστες να εκμεταλλευθούν στο έπακρο το hardware.  Η Motorola μάλιστα βάζει ορισμένους αλγόριθμους software για να προσφέρει αυτό που αποκαλεί  “Enhanced Video Stabilization” σε μια προσπάθεια να μειωθεί το κούνημα κατά τη διάρκεια της λήψης του video.

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, είναι αυτά που θα περίμενε κανείς από μια συσκευή αυτής της κατηγορίας. Έχουμε μια οθόνη 6.3 ιντσών με FHD+ panel, που έχει μια οπή για την 12MP κάμερα. Στο πίσω μέρος, έχουμε δυο κάμερες, μια κύρια των 12MP και μια των 5MP depth. Στο εσωτερικό του ο χρήστης θα συναντήσει τον Exynos 9609. Επιπλέον, έχει 4GB RAM και 128GB storage, ένα USB C port και 3.500 mAh. Διεθνώς θα κάνει το ντεμπούτο του σαν Android One smartphone. Η τιμή του θα διαμορφωθεί σε 259 ευρώ σε πολλές Ευρωπαικές αγορές.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.