Η Motorola ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον flagship smartphone, τόσο από άποψη σχεδιασμού όσο και χαρακτηριστικών. Για όσους δεν το γνωρίζουν ήδη, αναφερόμαστε στο Motorola Edge+.

Μέχρι τώρα γνωρίζουμε ότι το Motorola Edge+ θα έχει 6,67 ιντσών waterfall οθόνη με ελάχιστα πάνω και κάτω bezels, 90Hz ρυθμό ανανέωσης, in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, καθώς και ένα μικροσκοπικό punch-hole. Τώρα, ο TechDroider δημοσίευσε κάποια χαρακτηριστικά του smartphone, σύμφωνα με τα οποία η selfie κάμερα θα είναι στα 25MP.

Με βάση παλαιότερα renders, ξέρουμε ότι στην πίσω όψη θα υπάρχει ένα LED ring γύρω από το λογότυπο της εταιρεία και το module των καμερών του Motorola Edge+. Οι κάμερες του smartphone είναι τρεις και σύμφωνα με τον TechDroider το module θα αποτελείται από την κύρια που θα έχει 108MP αισθητήρα, μία 16MP ultrawide και έναν 8MP τηλεφακό.

Τέλος, παλαιότερες αναφορές θέλουν το Motorola Edge+ να είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 865, να έχει μέχρι 12GB μνήμη RAM, και 5.170mAh μπαταρία. Ακόμη, λέγεται ότι θα έχει 3,5mm θύρα ακουστικών και θα τρέχει Android 10.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.