Η μάχη αυτή τη στιγμή επικεντρώνεται μεταξύ του Galaxy S24 και Galaxy S10 από το 2019. Τις δυο αυτές συσκευές χωρίζει μια απόσταση 5 χρόνων, που στον τεχνολογικό χώρο είναι μεγάλο διάστημα. Δεν θα αναφερθούμε στις επιδόσεις, καθώς δεν μπορεί να υπάρξει σύγκριση αλλά στα χρήματα.

Στο πιο μοντέλο πούλησε τις περισσότερες συσκευές εγχώρια, στην ιδιαίτερη πατρίδα της Samsung. Μέχρι στιγμής δηλαδή δεν υπάρχει ένα Galaxy S μοντέλο που να έχει πουλήσει τόσες μονάδες στη Ν. Κορέα σαν το Galaxy S10 της Samsung. Από τότε υπήρξε πλήθος συσκευών, Galaxy S20, Galaxy S21, Galaxy S22, Galaxy S23 αλλά κανένα δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το Galaxy S10 εγχώρια.

Αυτή τη στιγμή, οι ενδείξεις δείχνουν ότι την τεράστια αυτή επιτυχία του Galaxy S10 ίσως μόνο μια συσκευή θα καταφέρει να την ξεπεράσει. Το νέο Galaxy S24 καθώς σπάει κάθε ρεκόρ.

Και για να μιλήσουμε με αριθμούς, οι προπαραγγελίες της σειράς Galaxy S24 series έφθασαν τις 1.2 εκατ. μονάδες. Χάρη σε διάφορα bonus το αρχικό stock τελείωσε εντός μιάμισης ώρας. Η σειρά Galaxy S23 series είχε πουλήσει εγχώρια 1.09 εκατ. μονάδες, η σειρά S22 series 1.01 εκ. μονάδες ενώ το S21 μόλις 800.000 μονάδες.

Οι προβλέψεις θέλουν ο ετήσιος αριθμός πωλήσεων να φθάσει τις 36 εκατομμύρια μονάδες για την οικογένεια των Galaxy S24. Αν κάτι τέτοιο αποδειχθεί αληθές, το flagship της Samsung θα είναι ίσως το πρώτο που θα ξεπεράσει τις 30 εκ. μονάδες σε πέντε χρόνια από το Galaxy S10 του 2019.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Για καρτοσυμβολαια θα ήθελα να κάνω κ από συσκευές το SAMSUNG S24 Ultra και ένα SAMSUNG Aπο την σειρά Α

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.