• Τα πρώτα reviews της κάμερας των iPhone 12 και iPhone 12 Pro έχουν ήδη κυκλοφορήσει και όλοι οι reviewers έχουν αγγίξει το θέμα των επιδόσεων της κάμερας σε κάποιο βαθμό.
  • Ο επαγγελματίας φωτογράφος Austin Mann πήρε τα iPhone 12 σε ένα ταξίδι στο Glacier national Park υπογραμμίζοντας όλες τις καινοτομίες του software και του hardware που η Apple ανέπτυξε για τα φετινά iPhones.

Τα iPhone 12 και iPhone 12 Pro είναι τα πρώτα iPhones από τη νέα σειρά της Apple που κάνουν το ντεμπούτο τους στους χρήστες. Το iPhone 12 Pro έγινε sold out σε μόλις λίγες ώρες, παρά την λίγο υψηλότερη τιμή. Τα πρώτα reviews των νέων iPhone 12 και 12 pro έχουν κυκλοφορήσει και πολλά από αυτά τονίζουν τις σημαντικές αναβαθμίσεις. Το iPhone 12 mini παίρνει το ίδιο σύστημα κάμερας σαν το iPhone 12, ενώ το iPhone 12 Pro Max θα έχει μια αναβαθμισμένη κάμερα σε σχέση με το iPhone 12. Αλλά το μόνο review της κάμερας των iPhone 12 και iPhone 12 Pro που θα πρέπει να διαβάσεις είναι του φωτογράφου Austin Mann.

Ο Man έχει κάνει review όλων των νέων iPhone καμερών και μπορεί να εντοπίσει εύκολα τις διαφορές στη ποιότητα από τη μια γενιά στην άλλη. Το σημαντικότερο, είναι είναι ότι νέο review του φωτογράφου, έρχεται με πλήθος παραδειγμάτων για να υπογραμμίσει τις νέες λειτουργίες της κάμερας, ενώ προβαίνει και στα δικά του σχόλια για τα καλά και όχι τόσο καλά. Στο review του iPhone 12, ο Mann συγκρίνει το iPhone 12 pro με το περσυνό μοντέλο, παρουσιάζοντας εκτενώς τις βελτιώσεις που έχει κάνει η Apple. Με την Night Mode φωτογραφία να είναι ένα από αυτά.

Μερικές αξιοσημείωτες βελτιώσεις της κάμερας των νέων iPhones είναι ο νέος wide φακός που επιτρέπει περισσότερο φως να εισέλθει και αποτελεί την ιδανική λύση σε low light σενάρια. Το Night Mode αποτελεί μια software δυνατότητα η οποία βελτιώθηκε σημαντικά. Όλες οι κάμερες πλέον την υποστηρίζουν, συμπεριλαμβανομένων των ultra wide και των Portrait mode. Και εδώ είναι που το pro δείχνει τα δόντια του, χάρη στον LiDAR που βελτιώνει το focus σε low light συνθήκες. Το time lapse mode λειτουργεί πλέον με το Night Mode.

Μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό review εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.