Η Xiaomi επιβεβαίωσε άλλη μια σημαντική λεπτομέρεια για το επερχόμενο Mi Pad 4. Σε μια δημοσίευση στον επίσημο λογαριασμό της στο Weibo, η κινεζική εταιρεία αποκάλυψε ότι το tablet θα διαθέτει AI τεχνολογία ξεκλειδώματος προσώπου, καθιστώντας την πρώτη συσκευή αυτού του είδους στη σειρά Mi Pad.

Έτσι, οι χρήστες του Mi Pad 4 θα μπορούν να ξεκλειδώσουν τα tablets τους απλά κοιτάζοντας την οθόνη. Όπως ίσως γνωρίζετε ήδη, αυτή η τεχνολογία χρησιμοποιεί την εμπρόσθια κάμερα και είναι λιγότερο ασφαλής σε σύγκριση με την τεχνολογία που βρίσκετε στο iPhone X.

Η εταιρεία έχει ήδη επιβεβαιώσει τον Snapdragon 660 για τη συσκευή, και μέχρι στιγμής τα teasers έχουν αποκαλύψει μία μόνο κάμερα πίσω. Πιο συγκεκριμένα, το tablet λέγεται ότι θα διαθέτει μια κάμερα στα 13MP πίσω και μία στα 5MP μπροστά, μαζί με μια μπαταρία 6.000mAh.

Μια πρόσφατη φήμη λέει επίσης ότι θα υπάρξουν δύο μοντέλα Mi Pad 4, ένα WiFi και ένα LTE μοντέλο, με διαμόρφωση μνήμης 4GB / 64GB και 6GB / 128GB, και τιμές €200 και €260 αντίστοιχα. Το tablet θα ανακοινωθεί επίσημα στις 25 Ιουνίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.