Η Display Week 2022 είναι σε εξέλιξη και η Samsung αποτελεί έναν από τους βασικούς συμμετέχοντες της εκδήλωσης. Όπως είναι λογικό και αναμενόμενο, η εταιρεία παρουσίασε το μέλλον των flexible οθονών και παρουσίασε όχι ένα, αλλά επτά Samsung Flex OLED μοντέλα.

Για αρχή έχουμε τα κλασικά Flex Bar και Flex Square, που δεν είναι τίποτα άλλο από τα γνωστά foldable smartphone τύπου Z Flip και Z Fold, αντίστοιχα. Μετά έχουμε το Flex Note, ένα foldable μεγέθους laptop που το ένα μέρος του μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως οθόνη ή περιοχή εισόδου.

Τα επόμενα δύο μοντέλα είναι το Samsung Flex S και το Samsung Flex G. Το πρώτο αποτελείται από τρία ίσα κομμάτια και διπλώνει σε δύο σημεία, έτσι δημιουργεί μία συσκευή μεγέθους smartphone με κρυμμένο το μεγαλύτερο τμήμα της οθόνης στο εσωτερικό.

Το δεύτερο είναι λίγο πιο ιδιαίτερο, καθώς το κεντρικό κομμάτι του έχει μέγεθος smartphone, ενώ τα δύο πλαϊνά έχουν μικρότερο πλάτος, ώστε να διπλώνουν πάνω στο κεντρικό τμήμα ή πίσω από αυτό, καλύπτοντας την οθόνη ή την πλάτη. Πιο πιθανή χρήση θεωρείται η δημιουργία foldable tablet.

Τέλος, η Samsung παρουσίασε τα Flex Slide και Flex Roll. Πρόκειται για δύο rollable μοντέλα με διαφορετική μορφή. Η οθόνη του Slide μπορεί να επεκταθεί προς την αριστερή και δεξιά μεριά, ενώ αυτή του Roll μπορεί να ανοίξει προς τη μία κατεύθυνση – στο demo φαίνεται να επεκτείνεται προς τα πάνω.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.