Όλοι προσπαθούσαν να βρουν άκρη με τα notches και η Samsung εμφανίστηκε από το πουθενά με πολλές προτάσεις, μεταξύ των οποίων και το Infinity-O, το γνωστό punch hole που χρησιμοποιούν όλες οι εταιρείες.

Κάπως έτσι, όλες οι εταιρείες παλεύουν με τις flexible οθόνες, αλλά η Samsung είναι δέκα βήματα μπροστά, και στη CES 2022 παρουσίασε το μέλλον, που δεν είναι άλλο από τα Flex S, Flex G, Flex Note, και Flex Slidable.

Η Samsung παρουσίασε τις foldable συσκευές “S” και “G”. Το Flex S είναι ένα foldable με μεγάλη οθόνη, διπλώνει σε δύο σημεία σε σχήμα S, και όταν κλείνει είναι μία συσκευή που είναι μεγάλη για τηλέφωνο και μικρή για tablet.

Από την άλλη πλευρά, το Flex G είναι ένα foldable με μέτρια οθόνη, διπλώνει επίσης σε δύο σημεία, αλλά σε σχήμα G, και όταν διπλώνει έχει εξωτερική οθόνη και μικρή στενόμακρυ οθόνη στην πλάτη.

Φαίνεται ότι η σχεδίαση του Samsung Flex S είναι καλύτερη για συσκευές με μεγάλη οθόνη, ενώ το design του Flex G είναι καλό για συσκευές με μεγάλες και μικρές οθόνες.

Όσον αφορά το Samsung Flex Note, δεν είναι κάποιο foldable Galaxy Note – που τέτοια τύχη. Αντίθετα, είναι η άποψη της Samsung για τους αναδιπλούμενους φορητούς υπολογιστές (notebooks / laptops).

Το Flex Note είναι 17 ιντσών και λειτουργεί ως υπολογιστής, tablet, και οθόνη. Το λογισμικό φαίνεται ότι θα προσαρμόζεται, άρα θα μπορείς να έχεις πληκτρολόγιο και περιεχόμενο σε όποιο κομμάτι θες.

Το πληκτρολόγιο είναι απλή αναφορά, καθώς μπορεί να φιλοξενεί ποικίλο περιεχόμενο, ας πούμε το deck ενός DJ, τα εργαλεία επεξεργασίας διαφόρων προγραμμάτων, και πολλά άλλα, ανάλογα την εργασία.

Το Samsung Flex Slidable είναι κάτι παρόμοιο με το Oppo X 2021, προσφέρει μεγάλου εμβαδού οθόνη σε μικρό σώμα. Βέβαια, η υλοποίηση της νοτιοκορεάτικης κατασκευάστριας φαίνεται να έχει μεγαλύτερο πάχος.

Όλα αυτά η εταιρεία τα είχε κάνει tease στο παρελθόν και τώρα φαίνεται να βρίσκονται ένα βήμα πριν το τελικό στάδιο. Ίσως χρειαστεί να περιμένουμε λίγο, αλλά δεν αποκλείεται να δούμε τέτοιες συσκευές μέσα στα επόμενα ένα με δύο χρόνια.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.