Έγινε γνωστός ο πιο αξιόπιστος Apple leaker. Το όνομα του είναι @L0vetodream και δρα κυρίως στο Twitter, αποκαλύπτοντας με ακρίβεια λεπτομέρειες για τα προϊόντα του τεχνολογικού κολοσσού.

Ο @L0vetodream έχει αναφερθεί κατά καιρούς στη δημιουργία ενός iPad Air με under-display Touch ID, στο γεγονός ότι η Apple ετοιμάζει gaming controller, ενώ έχει τονίσει πώς η εταιρεία θα κυκλοφορήσει headphones που θα ονομάζονται “AirPods X”.

Σε μία μακροσκελή λίστα που δημοσίευσε, ο @L0vetodream αναφέρει ότι η Apple ετοιμάζει τα AirPods τρίτης γενιάς, την ανανεωμένη έκδοση του 13 ιντσών MacBook Pro, προφανώς νέα iMac μοντέλα, οικονομικό iPad με τον παλιό A12 Bionic, ένα μικρότερο HomePod, νέα έκδοση της Apple TV, και μικρό wireless charging pad ιδανικό για μικρές συσκευές.

Επιπλέον, ο @L0vetodream έχει αποκαλύψει διάφορα στοιχεία για τα iPhone 12. Τα smartphones της Apple θα έχουν τον A14 και θα υποστηρίζουν 5G, θα έχουν μικρότερο notch και θα υποστηρίζουν έως 120Hz ProMotion refresh rate, ενώ η εταιρεία θα λανσάρει ένα νέο χρώμα με το όνομα “Navy Blue”.

Όσον αφορά το πόσο ακριβείς είναι οι αναφορές του @L0vetodream, θα ξεκινήσουμε με τα απλά. Είχε αναφέρει πριν από οποιονδήποτε άλλον, ότι το iPhone SE 2020 θα κυκλοφορήσει τη δεύτερη εβδομάδα του Απριλίου και θα έχει τρεις παραλλαγές. Ομοίως, είχε δηλώσει ότι τα καινούργια iPad Pro θα βγουν στην αγορά την τρίτη εβδομάδα του Μαρτίου.

Ο @L0vetodream δεν αναφέρει ποτέ αόριστα στοιχεία, είναι πάντα συγκεκριμένος σε ότι δηλώνει, και πολλές φορές είναι απόλυτα ακριβής. Για παράδειγμα, είχε αποκαλύψει την ημερομηνία κυκλοφορίας του iOS 13.4. Οπότε, ίσως θα έπρεπε να παίρνουμε της μετρητής όσα δηλώνει στο Twitter account του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.