Με την κυκλοφορία του One UI 5.1, η Samsung μας έδωσε ένα νέο εργαλείο για να κόβουμε το φόντο από τις φωτογραφίες μας. Ο λόγος για το Image Clipper, που μας επιτρέπει να επιλέξουμε κάτι από μια φωτογραφία και να το απομονώσουμε, αφαιρώντας ότι υπάρχει γύρω του. Αυτή η λειτουργία είναι ότι πρέπει για δημιουργούς περιεχομένου, αλλά και για όσους θέλουν να γίνουν πιο δημιουργικοί. Νωρίτερα στον Απρίλιο, είδαμε την λειτουργία να έρχεται σε παλιότερα Galaxy S τηλέφωνα και τα Galaxy Z Fold 4. Τώρα όμως το βλέπουμε να καταφτάνει σε ένα τηλέφωνο της σειράς Galaxy A.

Το χαρακτηριστικό που μας επιτρέπει να φτιάξουμε stickers, thumbnails και να μοντάρουμε φωτογραφίες, φτάνει ήδη στο Galaxy A53, σύμφωνα με το SamMobile. Η κυκλοφορία του έχει ξεκινήσει σταδιακά για τις συσκευές της Ευρώπης.

Σε όσους έχουν την συσκευή, θα το δουν σαν αναβάθμιση του λειτουργικού στην έκδοση A536BXXU5CWD1. Θα μπορείτε να το κατεβάσετε από τις ρυθμίσεις της συσκευής. Αν δεν έχει έρθει η αναβάθμιση, μην αγχώνεστε, κυκλοφορεί σε κύματα, οπότε σύντομα θα είναι και στην συσκευή σας.

Samsung Galaxy S23 S22 S21 A53 Image Clipper

Για να χρησιμοποιήσετε το Image Clipper, θα πρέπει να πάτε σε μια φωτογραφία και να κρατήσετε πατημένο το πρόσωπο ή το αντικείμενο που θέλετε να απομονώσετε. Η συσευή θα κάνει ένα εφέ και θα σας επιτρέψει να σώσετε το αποτέλεσμα, να το μοιραστείτε με κάποια άλλη εφαρμογή ή να το κρατήσετε στο clipboard για να το κάνετε paste αλλού.

Με το Galaxy A53 να κάνει την αρχή, η λογική λέει πως θα το δούμε και σε άλλες συσκευές της σειράς Galaxy A σύντομα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.