Με την κυκλοφορία του One UI 5.1, η Samsung λάνσαρε ένα νέο εργαλείο για να κόβουμε το φόντο από τις φωτογραφίες, το Image Clipper. Αυτό το εργαλείο επιτρέπει να επιλέξουμε κάτι από μία φωτογραφία και να το απομονώσουμε, αφαιρώντας ότι υπάρχει γύρω του.

Νωρίτερα στον Απρίλιο, είδαμε την λειτουργία να κάνει ντεμπούτο σε παλιότερα Galaxy S τηλέφωνα και στο Galaxy Z Fold 4. Λίγο αργότερα, το χαρακτηριστικό που επιτρέπει να φτιάξουμε stickers, thumbnails, και να μοντάρουμε φωτογραφίες, έγινε διαθέσιμο στο Galaxy A53 στις συσκευές τις Ευρώπης.

Τώρα, το SamMobile αναφέρει ότι το Image Clipper ξεκίνησε το ταξίδι του στο Samsung Galaxy A33 5G στην Ευρώπη με μία ενημέρωση που περιλαμβάνει τις ενημερώσεις ασφαλείας του Android για τον Απρίλιο του 2023 και έχει αριθμό έκδοσης A336BXXU5CWD1. Η διάθεση πραγματοποιείται μαζικά και το πότε θα εμφανιστεί σε κάθε συσκευή εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

Για να χρησιμοποιήσετε το Image Clipper, θα πρέπει να πάτε σε μια φωτογραφία και να κρατήσετε πατημένο το πρόσωπο ή το αντικείμενο που θέλετε να απομονώσετε. Η συσκευή θα κάνει ένα εφέ και θα επιτρέψει να σώσετε το αποτέλεσμα, να το μοιραστείτε με κάποια άλλη εφαρμογή, ή να το κρατήσετε στο clipboard για να το κάνετε paste κάπου αλλού.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.