Σύμφωνα με πολυάριθμες αναφορές, η τελευταία ενημέρωση της εφαρμογής Google Photos (5.76.0.425427310) κατέστρεψε τη λειτουργία Magic Eraser στα Google Pixel 6. Το σφάλμα φαίνεται να επηρεάζει πολλούς κατόχους τόσο του απλού, όσο και του Pro μοντέλου.

Εξαιτίας του σφάλματος, μόλις μεταβείς σε μια φωτογραφία και προσπαθήσεις να χρησιμοποιήσεις τη δυνατότητα Magic Eraser, η εφαρμογή κρασάρει και μεταπηδά στην αρχική οθόνη. Προς το παρόν, δεν υπάρχει τρόπος οι χρήστες να διορθώσουν μόνοι τους το πρόβλημα.

Δυστυχώς, αυτό είναι το πιο πρόσφατο σε μια μακρά λίστα σφαλμάτων και προβλημάτων στα Google Pixel 6. Έχουμε δει προβλήματα συνδεσιμότητας, μια λανθασμένη ενημέρωση λογισμικού, σαρωτές δακτυλικών αποτυπωμάτων που δεν ανταποκρίνονται, και πολλά άλλα, μικρά ή μεγάλα προβλήματα.

Η μοναδική λύση στο σφάλμα με το Magic Eraser είναι η αποφυγή ενημέρωση του Google Photos ή η κατάργηση και εγκατάσταση μιας παλιότερης έκδοσης με χρήση APK – που προφανώς έχει κατέβει από αξιόπιστη πηγή. Από εκεί και πέρα, περιμένουμε τη Google να λύσει το πρόβλημα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.