Αν παρακολούθησες το Samsung galaxy Unpacked event, τότε θα διαπίστωσες ότι η Samsung αφιέρωσε αρκετό χρόνο του event και στη Microsoft. Ο CEO Satya Nadella, πήρε το λόγο και αναφέρθηκε σε πλήθος integrations των υπηρεσιών της Microsoft με το Galaxy Note 10. Ένα από αυτά είναι και το “Link to Windows” Quick Settings shortcut που ήδη λειτουργεί και σε παλαιότερα samsung smartphones.

Το Link to Windows tile λειτουργεί σε συνεργασία με το Microsoft Your Phone. Πιέζοντας την συντόμευση, γρήγορα ενεργοποιεί μια σύνδεση με το PC σου, με μερικούς χρήστες στο Reddit να αναφέρουν ότι το feature λειτουργεί και σε παλαιότερα smartphones απλά με ένα apk. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να το κάνεις sideload.

Μέχρι στιγμής το APK φαίνεται να λειτουργεί με τη σειρά Galaxy S10, Galaxy Note 9 και άλλα Samsung smartphones. Επιπλέον, θα χρειαστείς το Your Phone app από το Play Store. Και στη συνέχεια απλά κάνεις sideload το apk που κατεβάζεις από τον σύνδεσμο παρακάτω, πας στο quick settings edit menu και βάζεις το  “Link to Windows” tile όπου εσύ επιθυμείς. Όταν το πατήσεις για πρώτη φορά θα σου ζητήσει τα απαραίτητα permissions.

Κατέβασέ το από το apk mirror

Μην προσπαθήσεις να το εγκαταστήσεις σε άλλο smartphone. Κάνει soft break τη συσκευή. Δεν φέρουμε καμιά ευθύνη. ΜΗΝ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΜΗ SAMSUNG SMARTPHONE.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.