Παρά το γεγονός ότι η LG έχει προβεί στη διάθεση τριών smartphones φέτος, η εταιρεία αναμένεται να προβεί στην επίσημη παρουσίαση ενός τέταρτου, το οποίο θα φέρει την χαρακτηριστική ονομασία  LG V40 ThinQ. Συγκεκριμένα, υποστηρίζεται ότι υπάρχουν τρεις εκδόσεις της συσκευής, οι οποίες φέρουν τον αριθμό μοντέλου LM-V400N, LM-V4005N και LM-V409N.

Σε αντίθεση με παλαιότερα flagships της σειράς V series, τα συγκεκριμένα  θα καταφθάσουν με μια μικρή εγκοπή στο πάνω μέρος, όπως συμβαίνει και με το LG G7 ThinQ. Κάτι τέτοιο μπορούμε να συμπεράνουμε από τα στοιχεία του report, που θέλουν την ανάλυση να είναι 3120 x 1440p, κάτι που θα έχει σαν αποτέλεσμα να συναντήσουμε ένα panel που θα είναι σημαντικά υψηλότερο από το 18:9 που συναντούμε στην οθόνη του V30.

Όσον αφορά το εσωτερικό hardware, το παρόν θα δηλώσει και ο Snapdragon 845, αν και παραμένει άγνωστο προς το παρόν σε τι εκδόσεις θα προσφερθεί.  Τέλος, να σημειωθεί, ότι προηγουμένως αναφερόταν πως το επόμενο flagship smartphone θα καταφθάσει με τρεις κάμερες στο πίσω μέρος. Ωστόσο ορισμένα firmware files που έχει στα χέρια του το XDA Developers, δεν φαίνεται να επιβεβαιώνουν μια τέτοια θεώρηση.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.