Η LG δεν είναι και ιδιαίτερα γνωστή για την επιθετική τιμολογιακή πολιτική που ακολουθεί στα smartphones. Το αντίθετο μάλιστα, πολλές συσκευές είναι εξαιρετικά υπερτιμημένες. Ωστόσο τα πράγματα, είναι διαφορετικά στο LG G8X ThinQ. Όπως δηλώνει και η ονομασία του, το LG G8X ThinQ αποτελεί μια τροποποιημένη έκδοση του flagship του 2019, του LG G8 ThinQ. Έχει μερικές αναβαθμίσεις και πιο συγκεκριμένα, την προσθήκη ενός σαρωτή αποτυπωμάτων εντός οθόνης και αναβαθμισμένο φακό selfie κάμερας.

Το κύριο selling point του LG G8X είναι η καινοτόμος δεύτερη οθόνη του, η οποί;α το μετατρέπει σε αναδιπλούμενο smartphone. Η δευτερεύουσα οθόνη, επιτρέπει νέες δυνατότητες στον έλεγχο του gaming και ενδιαφέροντα camera tricks χρησιμοποιώντας  την δευτερεύουσα οθόνη σαν το preview panel. Ακόμη και αν δεν σε ενδιαφέρει η δευτερεύουσα οθόνη, το LG G8X ThinQ είναι ένα υπέροχο τηλέφωνο.

Συγκεκριμένα η τιμή της αγγίζει μόλις 699 δολάρια. Αν καταφέρει και διαθέσει εγκαίρως και το Android 10 αλλά και τις μελλοντικές εκδόσεις, όπως άλλωστε είχε υποσχεθεί, τότε αποτελεί μια πολύ αξιόλογη πρόταση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.