Με το LG G7 ThinQ να έχει κάνει ήδη το ντεμπούτο του στην αγορά, είναι φυσικό να ξεκινούν να διαρρέουν οι φήμες, όσον αφορά το επόμενο flagship smartphone της εταιρείας, το LG G8 ThinQ. Απομακρυνόμενη από τις  Quad-HD displays, τις οποίες η LG χρησιμοποιούσε από την εποχή του LG G3, ο  Ice Universe στο Twitter, ισχυρίζεται ότι το επόμενο flagship smartphone της LG θα καταφθάσει με 4K ανάλυση οθόνης αν και δεν αναμένεται να εγκαταλείψει τις LCDs.

Ένα  4K panel αναμένεται να βελτιώσει αισθητά την εμπειρία θέασης και ίσως προσελκύσει και νέους χρήστες οι οποίοι αναζητούν ένα ποιοτικό smartphone στο οποίο να μπορούν να προβούν στη θέαση υψηλής ποιότητας VR περιεχομένου. Εναλλακτικά, ένας άλλος πιθανός λόγος είναι το marketing. Η Samsung αναμένεται να τοποθετήσει οθόνη 4K στη σειρά συσκευών Galaxy S10, η οποία θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο της τον ερχόμενο Ιανουάριο. Σε αντίθεση με την LG, οι συσκευές της Samsung εξοπλίζονται με AMOLED panels.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.