Η Lenovo έχει τη δική της σειρά gaming προϊόντων και τώρα ετοιμάζει την είσοδο της στην αγορά των gaming smartphones. Το πρώτο της μοντέλο θα είναι το Lenovo Legion Gaming Smartphone, και σύμφωνα με πρόσφατο leak θα υποστηρίζει τη γρηγορότερη φόρτιση στην αγορά.

Κάθε χρόνο οι εταιρείες ανακοινώνουν και διαθέτουν τεχνολογίες ταχυφόρτισης. Μπορεί λοιπόν η Xiaomi και άλλες κατασκευάστριες να έχουν αποκαλύψει τεχνολογίες που ξεπερνούν τα 100W, αλλά αυτή τη στιγμή την πιο γρήγορη φόρτιση την έχει η Oppo. Συγκεκριμένα στην αγορά έχει διατεθεί η SuperVOOC 2.0 στα 65W που φορτίζει πλήρως μία μπαταρία με χωρητικότητα 4.000mAh μέσα σε 38 λεπτά.

Ωστόσο, το Lenovo Legion Gaming Smartphone θα υποστηρίζει 90W φόρτιση, τη γρηγορότερη που υπάρχει στην αγορά. Οπότε, το νέο gaming smartphone θα μπορούσε να φορτίζει από 0-100% μέσα σε λιγότερο από 30 λεπτά.

Κατά τα άλλα, το Lenovo Legion Gaming Smartphone θα έχει extreme design, οθόνη με ανάλυση FHD+ και ρυθμό ανανέωσης 120Hz, τον Snapdragon 865, 6GB LPDDR5 μνήμη RAM και 128GB UFS3.0 ή UFS 3.1 αποθηκευτικό χώρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.