Όλοι μας έχουμε πολλά καλώδια στο σπίτι. Σε μια προσπάθεια να διασφαλίσουμε ότι αυτά θα αντέξουν στη πάροδο του χρόνου και δεν θα χαλαρώσουν οι επαφές είναι απαραίτητο να τα μεταφέρουμε σωστά, αποφεύγοντας ένα κοινό λάθος που όλοι κάνουμε όπως επισημαίνει το chip.de.

καλώδια

Όλοι μας πετάμε τα καλώδια σε ένα συρτάρι και τα ξεχνάμε ή σε μια τσάντα κατά τη μεταφορά, χωρίς να τα αποσυνδέσουμε από το φορτιστή. Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς οι μικρές κινήσεις συντελούν στην φθορά τους. Αν απλά τα αποσυνδέσουμε από το φορτιστή, βοηθάμε στην επιμήκυνση της διάρκειας ζωής τους των επαφών τόσο των ίδιων όσο και του φορτιστή.

Το chip.de προτείνει ακόμη και τη χρήση ενός τσιμπιδιού που χρησιμοποιούμε για το άπλωμα ρούχων, όπως για παράδειγμα στις περιπτώσεις ακουστικών ώστε να μην μπλέκονται.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.