Τα iPhone 11, iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max έκαναν το επίσημο ντεμπούτο τους σήμερα. Και από τη στιγμή που οι περισσότεροι προβαίνουν στη προπαραγγελία της συσκευής τους online, οι ημέρες που δημιουργούνταν απίστευτα μεγάλες ουρές γύρω από τα Apple Stores έχουν περάσει. Αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι, καθώς σήμερα, με την έναρξη των πωλήσεων, μεγάλο μέρος των διεθνών μέσων ενημέρωσης, επικεντρώθηκα και ασχολήθηκαν με τις ουρές που σχηματίζονταν έξω από τα Apple Stores. Φωτογραφίες από ουρές που σχηματίζονται έξω από τα καταστήματα ης Apple στη Σιγκαπούρη,  στο Βερολίνο και σε άλλες πόλεις έκαναν το ντεμπούτο τους στο διαδίκτυο.

To CNBC από την μεριά του αναφέρει ότι στο Λονδίνο, στο Regent Street Apple Store,περίπου 40 φανατικοί οπαδοί του iPhone περίμεναν τις πόρτες να ανοίξουν. Μόλις συνέβη αυτό, ο αριθμός αυξήθηκε. Παράλληλα, στο New York’s Fifth Avenue store, είχαν και μια ευχάριστη έκπληξη όσοι πήγαν να προμηθευτούν ένα iPhone. Τους περίμενε ο CEO της Apple Tim Cook όπου τους υποδέχθηκε, στα πλαίσια εορτασμού του ανοίγματος του κατατήματος μετά από διετή ανακαίνιση.

Η Apple έκανε αλλαγές στις κάμερες των μοντέλων του 2019, επεκτείνοντας παράλληλα την διάρκεια της μπαταρίας σημαντικά. Το τριπλό σύστημα κάμερας στα νέα iPhones και οι δυνατότητες αυτού, φαίνεται να είναι εκείνο το οποίο αναφερόταν από τους περισσότερους που περίμεναν υπομονετικά για να αποκτήσουν το νέο τους iPhone.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κάπου διάβασα ότι το επόμενο iphone εκτός του ότι θα είναι καλύτερο σε όλα από αυτήν την “πατάτα” θα αλλάξει και εμφάνιση! όπως και η “φθηνή” έκδοση θα έχει και αυτή οθόνη ολεντ… Οποτε όποιος δεν βιάζεται περιμένει για το 12…. Πάντως υπερπανακριβα… Θα χάσει και άλλο κόσμο η μηλοεταιρεια όπως το πάει…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.