Μετά την κυκλοφορία του OnePlus 8T, οι χρήστες περιμένουν η εταιρεία να παρουσιάσει τα OnePlus 9 και 9 Pro. Μπορεί η κυκλοφορία τους να απέχει αρκετά, αλλά ήδη έχουν ξεκινήσει τα leaks.

Το XDA Developers βρήκε στον κώδικα του OxygenOS μία αναφορά στα OnePlus 9, το κωδικό όνομα του απλού μοντέλου είναι “lemonade” και του Pro “lemonadep”. Τα smartphones θα κυκλοφορήσουν στις ΗΠΑ από τις T-Mobile και Verizon.

H Verizon θα έχει δική της έκδοση – όπως με το OnePlus 8T – με κωδικό όνομα “lemonadev” και υποστήριξη mmWave. Οι εκδόσεις της T-Mobile θα είναι δύο, η βασική με κωδικό όνομα “lemonadet” και το OnePlus 9 Pro με κωδικό όνομα “lemonadept”.

Στον κώδικα υπάρχει μία μέθοδος που λέγεται “isSM8X50Products” και επιστρέφει αληθή τιμή όταν το όνομα του προϊόντος είναι ίσο με την τιμή που δίνει μία μέθοδος με το όνομα “isLemonadeProducts”. Στη μέθοδο “isSM8X50Products” υπάρχουν δύο ακόμα ονόματα το “msmnile” για το “SM8150” aka Snapdragon 855 και το “kona” για το “SM8250” aka Snapdragon 865.

Εφόσον λοιπόν η μέθοδος ελέγχει ένα προϊόν με βάση τον επεξεργαστή και πάει από τον παλαιότερο στον νεότερο, αυτό σημαίνει ότι τα OnePlus 9 θα έχουν τον Snapdragon 875.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.