Τα Multi-Account Containers είναι ένα από τα πιο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του Firefox και μόλις έγινε καλύτερο, αφού μπορείτε τώρα να το χρησιμοποιήσετε για να συνδέσετε το Firefox VPN σε πολλούς διακομιστές καθώς κάνετε εναλλαγή μεταξύ λογαριασμών.

Ο Firefox κάνει ένα σημαντικό βήμα μπροστά από άλλα προγράμματα περιήγησης όσον αφορά το VPN, προσθέτοντας υποστήριξη για τη λειτουργία Multi-Account Containers, όπως ανακοινώθηκε σε μια ανάρτηση ιστολογίου από τη Mozilla.

Η δυνατότητα γρήγορης εναλλαγής μεταξύ διακομιστών VPN καθιστά τον Firefox μια καταπληκτική επιλογή προγράμματος περιήγησης για οποιονδήποτε συνδέεται τακτικά σε ένα VPN – συγκεκριμένα, στο VPN της Mozilla.

Μπορείτε να το ρυθμίσετε ώστε κάθε λογαριασμός να συνδέεται με διαφορετικό διακομιστή VPN. Έτσι, όταν κάνετε εναλλαγή μεταξύ λογαριασμών ή container, μπορείτε να βάλετε το πρόγραμμα περιήγησης να αλλάζει αυτόματα τους διακομιστές VPN – μαζί με τους λογαριασμούς σας και οτιδήποτε άλλο αλλάζει με Multi-Account Container.

Εάν τυχαίνει να θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να παρακολουθήσετε το Netflix των ΗΠΑ, αλλά θέλετε επίσης να δείτε κάτι τοπικό, μπορείτε να έχετε ένα προφίλ συνδεδεμένο σε διακομιστή των ΗΠΑ και ένα άλλο σε έναν διακομιστή κοντά στην τρέχουσα τοποθεσία σας. Αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα για το πώς αυτό το χαρακτηριστικό θα μπορούσε να είναι χρήσιμο.

Η Mozilla έχει μια αναλυτική περιγραφή βήμα προς βήμα για το πώς λειτουργεί το VPN με Multi-Account Containers, εάν αποφασίσετε να το δοκιμάσετε στον Firefox. Φαίνεται αρκετά εύκολο και μόλις το θέσετε σε λειτουργία, θα σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο και προσπάθεια για να κάνετε εναλλαγή μεταξύ διακομιστών VPN με μη αυτόματο τρόπο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.