Οι συνδρομητικές πλατφόρμες streaming περιεχομένου διαρκώς αυξάνονται. Αυτό δυσκολεύει την παρακολούθηση του περιεχομένου που προσφέρουν. Ευτυχώς, υπάρχει μία σελίδα η οποία λειτουργεί σαν το “πρόγραμμα” της τηλεόρασης, αλλά για τις streaming υπηρεσίες.

Το JustWatch είναι μία ιστοσελίδα η οποία επιτρέπει την αναζήτηση περιεχομένου σε όλες τις συνδρομητικές πλατφόρμες streaming περιεχομένου, από το Netflix, μέχρι το Apple TV+.

Μεταξύ άλλων, το JustWatch εμφανίζει όλες τις νέες προσθήκες ανά υπηρεσία, τις πιο δημοφιλείς σειρές και ταινίες, και πολλά άλλα. Επιπλέον, με τη δημιουργία λογαριασμού, ο χρήστης μπορεί να δημιουργεί Watchlist. Η συγκεκριμένη watchlist δεν είναι μόνο για μία πλατφόρμα, αλλά για όλες μαζί.

Οπότε, αν θες να διαλέξεις τι θα δεις απόψε, δεν ανοίγεις μία προς μία τις σελίδες ή εφαρμογές των υπηρεσιών στις οποίες είσαι συνδρομητής, απλώς τσεκάρεις τη Watchlist στο JustWatch. Μόλις διαλέξεις τι θες να δεις, μπαίνεις κατευθείαν στο ανάλογο site ή τρέχεις το ανάλογο app.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.