Η σειρά Redmi Note series είναι μια από τις καλύτερες σε πωλήσεις σειρές του κόσμου. Στις αρχές Δεκεμβρίου, η Xiaomi αποκάλυψε ότι πούλησε πάνω από 300 εκατομμύρια μονάδες. Μόλις τρεις μήνες μετά, η εταιρεία ενημερώνει τον συγκεκριμένο αριθμό.

Πιο συγκεκριμένα στα πλαίσια της ανακοίνωσης του Xiaomi Redmi Note 12 Turbo πριν από λίγες ημέρες, η εταιρεία αποκάλυψε ότι οι πωλήσεις του Redmi Note ξεπέρασαν τις 320 εκατομμύρια μονάδες παγκοσμίως.

Αποκάλυψε ακόμη ότι το Redmi Note 11 ήταν ένα από τα καλύτερα σε πωλήσεις smartphones του κόσμου το 2022. Σύμφωνα με την Canalys 18 εκατομμύρια μονάδες πουλήθηκαν πέρυσι του Redmi Note 11, ισοφαρίζοντας τα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max.

Βέβαια, παρά το γεγονός ότι οι πωλήσεις μπορεί να φαίνονται μεγάλες, ο συνολικός αριθμός των διαθέσεων κινείται πτωτικά τα τελευταία τρίμηνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Xiaomi πούλησε πάνω από 40 εκατομμύρια Redmi Notes μόλις σε 5 μήνες το 2021.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.