Η Google ανακοίνωσε πριν από λίγες ώρες ίσως το καλύτερο οικονομικό τηλέφωνο, το Google Pixel 8a. Η Google είναι γνωστή για το πλήθος software tricks που εφαρμόζει ως προς την κάμερα, πετυχαίονοντας άκρως εντυπωσιακά αποτελέσματα. Σε συνδυασμό με τη χαμηλή τιμή, το κάνει μια εξαιρετική πρόταση για κάποιον που θέλει πολλά αλλά με λίγα χρήματα. Μόλις 499 δολάρια για την 128GB έκδοση και 559 δολάγια για την 256GB. Η συσκευή διατηρεί το οριζόντιο camera island στο πίσω μέρος, αλλά πλέον έρχεται σε ένα πακέτο με πιο κυκλικές γωνίες και το οποίο τυχάνει να είναι μικρότερο και πιο ελαφρύ.

google pixel 8a

Οι πιο σημαντικές αλλαγές αφορούν την οθόνη, τον επεξεργαστή και τη μπαταρία. Το μέγεθος οθόνης διατηρείται στις 6.1 ίντσες με ανάλυση 1080×2400 pixels. Φέρει πλέον refresh rate στα 120Hz, ενώ η φωτεινότητα αγγίζει τα 2.000 nits. Εντός του, η Google τοποθέτησε μια λίγο μεγαλύτερη μπαταρία των 4.492.

Απεριόριστα GB χωρίς σταθερό με 10 ευρώ το μήνα και χωρίς συμβόλαιο

Έρχεται με 8GB RAM σε εκδόσεις με 128GB και 256GB αποθηκευτικό χώρο. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο Tensor g3 ενώ στο πίσω μέρος συναντάμε το ίδιο hardware με την προηγούμενη γενιά, δηλαδή μια 64MP κύρια κάμερα, μαζί με μια 13MP ultrawide, όπως και μια των 13MP. θα λάβει 7 χρόνια ενημερώσεων.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Οταν γραφετε το καλυτερο οικονομικο τηλεφωνο με μπλε γραμματα να βαζετε και το ισως που προηγειται με μπλε γραμματα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.