Το νεότερο τηλέφωνο της Huawei, το Pura 70 Ultra, στέφθηκε βασιλιάς των καμεροκινητών από το DxOMark, επιτυγχάνοντας βαθμολογία ρεκόρ 163 πόντων. Η ευέλικτη κάμερα του ευδοκιμεί σε διάφορες συνθήκες λήψης, υπερέχοντας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, καθώς και σε όλες τις συνθήκες φωτισμού.

Huawei Pura 70 Ultra DxOMark

Όπως αναφέρει το DxOMark, η εγγραφή βίντεο είναι αμφίβολη στη συσκευή της Huawei, αλλά τα δυνατά σημεία του Pura 70 Ultra είναι τα εξής:

  • Το τηλέφωνο παρέχει εξαιρετική ποιότητα εικόνας σε όλη την έκθεση, το χρώμα και την αυτόματη εστίαση, εξασφαλίζοντας σταθερά εντυπωσιακές φωτογραφίες.
  • Επιπλέον, το Pura 70 Ultra θέτει νέα πρότυπα για το ζουμ των φωτογραφιών, αποτυπώνοντας ευκρινείς λεπτομέρειες σε οποιοδήποτε επίπεδο ζουμ.
  • Ο συνδυασμός γρήγορης και ακριβούς αυτόματης εστίασης με το μεταβλητό διάφραγμα σημαίνει εκπληκτικά πορτρέτα. Το φυσικό θόλωμα του φόντου και η ακριβής απομόνωση του θέματος εξασφαλίζουν όμορφες φωτογραφίες ατόμων ή ομάδων.
  • Τέλος, οι κοντινές λήψεις και οι λήψεις macro του Huawei Pura 70 Ultra είναι εκλεπτυσμένες, παράγοντας ευκρινείς εικόνες με εξαιρετική λεπτομέρεια.

Αν και η κάμερα είναι αρκετά εντυπωσιακή στις φωτογραφίες, το DxOMark εντόπισε αδυναμίες στην εγγραφή βίντεο. Η αστάθεια και η απώλεια λεπτομέρειας, ιδιαίτερα σε περιβάλλοντα με χαμηλό φωτισμό, μπορεί να οδηγήσουν σε μια υποδεέστερη εμπειρία χρήσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.