Αναλυτές της Loup Ventures, Gene Munster και Will Thompson συνέταξαν την έκθεσή τους πρόσφατα όσον αφορά τα νέα iPhones της Apple. Αν είσαι επενδυτής της Apple, τα νέα είναι καλά, αν είσαι καταναλωτής, δυστυχώς είναι άσχημα. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς των Munster και Thompson τα iPhones είναι διαθέσιμα σε ένα εύρος τιμών μεταξύ $449 – $1,449 με τη μέση τιμή πώλησης να διαμορφώνεται στα $765. Και αυτό το ποσό είναι κατά 20% μεγαλύτερο από την μέση τιμή του προηγούμενου έτους $636.

Οι Munster και Thompson, αναμένουν ότι για το οικονομικό έτος της Apple του 2019 που ξεκινά από τον επόμενο μήνα, το iPhone XR θα καταλάβει το 38% των πωλήσεων iPhone και 9% όσον αφορά τα έσοδα από το iPhone. Και τα τρία μοντέλα του 2018, θα ευθύνονται για το 59% των συνολικών πωλήσεων iPhone του οικονομικού έτους 2019, με τους υπολογισμούς να θέλουν την Apple να πουλά 225 εκατομμύρια μονάδες.

Ιδιαίτερα αισιόδοξοι εμφανίζονται για το Apple Watch, υποστηρίζοντας ότι θα πουλήσει αρκετά για δυο λόγους: Αφενός λόγω του WatchKit, που επιτρέπει την εύκολη ανάπτυξη εφαρμογών και αφετέρου, επειδή προβαίνει σε επιθετικές αναβαθμίσεις του hardware.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.