Μπορεί το iPhone XR να θεωρείται από πολλούς ως απογοήτευση και η Apple να μειώνει την παραγωγή του, ωστόσο κατάφερε να αποτελέσει το καλύτερο σε πωλήσεις 2018 iPhone μοντέλο για τους τρεις τελευταίους μήνες του 2018 στην αγορά των ΗΠΑ. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μήνα διαθεσιμότητάς του, αντιπροσώπευσε το 32% των iPhone πωλήσεων ενώ τα XS το 35%. Το τελευταίο και πιο πρόσφατο report καλύπτει το τελευταίο τρίμηνο το 2018 και δείχνει ότι τα ποσοστά του XR κινούνται ανοδικά ενώ του XS σημειώνουν πτώση.

Είναι το πιο δημοφιλές μοντέλο από την εποχή του iPhone 7. Από την μεριά τους τα iPhone XS και XS Max κατέχουν μερίδιο της τάξης του 26%.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, ότι τα XS έγιναν διαθέσιμα τον Σεπτέμβριο, έναν μήνα νωρίτερα από το XR και έξω από το Q4, επομένως, ένα μεγάλο μέρος των XS πωλήσεων δεν συμπεριλαμβάνεται στα δεδομένα. Βέβαια, για την ίδια την Apple, δεν αποτελούν και πολύ ευχάριστα νέα, γιατί είναι το φθηνότερο από τα μοντέλα του 2018. Και πάλι όμως η μέση τιμή των iPhones αυξήθηκε στα 800 δολάρια για το τέταρτο τρίμηνο του 2018.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.