Ίσως μέσα στο 2018 θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε το πρώτο iPhone Plus μοντέλο που θα καταφθάσει με υποστήριξη γραφίδας, ένα χαρακτηριστικό, το οποίο αποτελεί την υπογραφή του Galaxy Note. Οι φήμες προέρχονται από ένα research note, το οποίο δημοσιεύθηκε από το Apple Insider και αναφέρεται στα επερχόμενα iPhones της Apple.

Οι τρεις επερχόμενες συσκευές φέρουν τις κωδικές ονομασίες “Jaguar” (το μοντέλο των 6.1 LCD), “Porsche” (το μοντέλο των 5.8 με OLED ) και “Rolls-Royce” (το μοντέλο των 6.5 OLED που μάλλον θα φέρει την ονομασία Plus). Σύμφωνα με τον αναλυτή Jun Zhang το Porsche δεν θα διαθέτει σημαντικές αλλαγές σε σχέση με το iPhone X που είναι ήδη στην αγορά.

Από την μεριά του, το Rolls-Royce θα είναι το πιο ακριβό iPhone της Apple φέτος, θα έχει design όμοιο με το iPhone X, ωστόσο θα προσφέρει πολλά νέα χαρακτηριστικά φέτος. Οι αναλυτές εξηγούν ότι το iPhone X Plus θα είναι το πρώτο μοντέλο που θα υποστηρίζει το iPen. Και σε αντίθεση με την Samsung που συνοδεύει τη γραφίδα μαζί με τη συσκευή, στην περίπτωση της Apple δεν θα συμβαίνει κάτι τέτοιο. Θα πρέπει να την αγοράσετε ξεχωριστά.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.