Όπως αποδεικνύεται η Apple προχωράει όλο και περισσότερο την ιδέα το iPhone να γίνει κάποια στιγμή εξολοκλήρου ως Made in USA. Οι τελευταίες και πιο πρόσφατες πληροφορίες του Mark Gurman, αναφέρουν ότι η TSMC αναμένεται να προβεί στη παραγωγή 4nm επεξεργαστών για τα Macs, iPads και iPhones όπως και για άλλα προϊόντα στο εργοστάσιο των 12 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην Αριζόνα.

Αυτή τη στιγμή το εργοστάσιο βρίσκεται υπό κατασκευή και αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία κάποια στιγμή μέσα στο 2024. Σύμφωνα με τον Gurman, η TSMC αρχικά αναμενόταν να ξεκινήσει την παραγωγή 5nm επεξεργαστών, αλλά η ζήτηση για υψηλής ποιότητας επεξεργαστές από αμερικανικές εταιρείες σε αμερικανικό έδαφος, άλλαξε τα σχέδια.

Η ανακοίνωση αναμένεται να λάβει χώρα την επόμενη Τρίτη στο Phoenix, όπου ο πρόεδρος Biden, η υπουργός Εμπορίου Gina Raimondo και ο διευθύνων σύμβουλος της Apple Tim Cook αναμένεται να συναντηθούν, μαζί με τη διευθύνουσα σύμβουλο της AMD Lisa Su και τον ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Nvidia, Jensen Huang.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ο πρόεδρος άνοια- δεν ξέρω καν αν υπάρχω – καθοδηγούμενη μαριονέτα… Θα κοιμηθεί σε καμία καρέκλα πάλι!! Χαχαχαχαχα!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.