Η Apple είχε διαθέσει το iOS 17.0.3 πριν από μερικές ημέρες με την υπόσχεση η εταιρεία να διορθώσει τα προβλήματα υπερθέρμανσης στα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max. Σε κάθε περίπτωση πάντως φαίνεται ότι και πάλι ορισμένοι χρήστες αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Μια από τις πιο πειστικές αναφορές για αυτά σύμφωνα με το ZDnet έχουμε από τον Gabriel Suchowolski έναν γραφίστα από τη Μαδρίτη ο οποίος αναφέρει ότι το iPhone 15 Pro Max του ανεβάζει θερμοκρασία σε κλήσεις πάνω από ένα λεπτό και όταν λαμβάνει συνεχόμενες φωτογραφίες πάνω από 4-5 σε αριθμό. Φθάνει και πάλι όπως αναφέρει τους 42 βαθμούς Κελσίου όπως και πριν την αναβάθμιση.

Ο ίδιος επίσης παρέχει και μια φωτογραφία ενός παράξενου burn in προβλήματος της οθόνης του iPhone 15 Pro max. Μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό άρθρο του zdnet στον σύνδεσμο της πηγής.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.